VR1350HD
Een echte kilometervreter. Ideaal voor ruimtes tot 12.000 m2.

Brand-
schone
vloer

Heb je geen idee hoe je dat parkeerterrein of magazijn nu grondig schoon krijgt én houdt? Metech heeft de perfecte oplossing: de Meijer VR1350HD veegmachine zorgt voor een brandschone omgeving. De machine door of een accu of een dieselmotor. Wat past bij uw situatie? Wij adviseren u graag!

Specificaties

Capaciteit: 9.510 m²

Inhoud: 190 liter

Werkbreedte: 112 cm

Meer informatie

De hoofdfuncties van deze veegmachine (de aandrijving, het heffen en legen van de afvalbak, de rotatie van de borstels en de stofaanzuiging) werken allemaal hydraulisch. Die hydrauliek levert een groter vermogen, dus meer kracht. Daarmee is deze zit-veegmachine comfortabel en tegelijk efficiënt: 112 centimeter veegbreedte is heel normaal. De accu-aangedreven variant kan tot maar liefst 4 uur aan het werk zonder op te laden. Ondertussen levert de Meijer VR1350HD de allerbeste prestaties en laat hij zich eenvoudig bedienen. Die combinatie maakt dat je vanzelf één wordt met deze Meijer veegkanjer!
Z

Magazijnen

Z

Productieruimtes

Z

Bedrijfshallen

Z

Industrie

“De besturing van de machine is licht, de opvangbak is eenvoudig te legen en de machine gooit weinig tot geen stof op tijdens het vegen.”

  • Fijnstof en stof
  • Houtmaterialen
  • Fijn steensel
  • Bladeren

Demonstratie VR1350HD?

Onze garantie

Geen zorgen: we hebben niet alleen verstand van techniek. We leveren, geven advies en bedienen onze klanten met de best denkbare service op alle merken veegmachines en schrobmachines. We garanderen altijd:

  • Snelheid: Zo snel mogelijk een offerte of een monteur op locatie;
  • Kwaliteit: Hoogwaardige machines
  • Voorraad: Altijd machines op voorraad in onze showroom