VR1300HD
Krachtige machine, klaar voor vele meters.

Brand-
schone
vloer

De Meijer VR1300HD veegmachine: een sterke machine die bijna nergens voor terugdeinst. Met een veegcapaciteit van 9.700 m2 per uur veegt hij in no time ruimtes en terreinen met diverse ondergronden. Het hydraulisch hooglossysteem maakt het afvoeren van afval eenvoudig. De VR1300HD laat je op een prettige manier je schoonmaakronde doen.

Specificaties

Capaciteit: 9.700 m²

Inhoud: 115 liter

Werkbreedte: 130 cm

Meer informatie

Wat is in jouw situatie handig: een elektrische aandrijving of een veegmachine met een dieselmotor? Deze veegmachine is met beide aandrijvingen leverbaar. De werksnelheid is ongeacht de motor gelijk (maximaal 7,5 km/u), tot 9.700 m2 veegcapaciteit per uur. Tijdens het vegen behaal je een veegbreedte van tussen de 80 en 130 centimeter, waarbij je met het maximale bereik op vrijwel elke plek in de ruimte kunt vegen Een belangrijk ander voordeel is het slijtvaste doekenfilter. Je hoeft daardoor het filter niet te vervangen, alleen reinigen is genoeg! Je haalt met de VR1300HD een onderhoudsarme veegmachine in huis, waarmee je alle ruimtes perfect schoonhoudt.
Z

Magazijnen

Z

Productieruimtes

Z

Bedrijfshallen

Z

Industrie

“De besturing van de machine is licht, de opvangbak is eenvoudig te legen en de machine gooit weinig tot geen stof op tijdens het vegen.”

  • Fijnstof en stof
  • Houtmaterialen
  • Fijn steensel
  • Bladeren

Demonstratie VR1300HD?

Onze garantie

Geen zorgen: we hebben niet alleen verstand van techniek. We leveren, geven advies en bedienen onze klanten met de best denkbare service op alle merken veegmachines en schrobmachines. We garanderen altijd:

  • Snelheid: Zo snel mogelijk een offerte of een monteur op locatie;
  • Kwaliteit: Hoogwaardige machines
  • Voorraad: Altijd machines op voorraad in onze showroom