VR1300
Comfortabel en krachtig. Ideaal voor ruimtes tot 9000 m2.

Brand-
schone
vloer

Een grote ruimte of uitgestrekt terrein vegen is een regelmatig terugkerende klus. Hoe doe je dat snel en comfortabel? De Meijer VR1300 geeft dat gevoel: comfort, wendbaarheid en kracht kenmerken deze veegmachine. Hij heeft een veegcapaciteit van wel 9.700 m2 per uur. Elke ruimte wordt door zijn maximale bereik en grote vuilbak spic en span.

Specificaties

Capaciteit: 9.700 m²

Inhoud: 115 liter

Werkbreedte: 130 cm

Meer informatie

De Meijer VR1300 is een zit-veegmachine met een handmatig te legen vuilbak. Hij is verkrijgbaar met een elektrische of diesel-aandrijving. De machine laat dankzij zijn non-marking wielen geen sporen achter. Met tractie op het voorwiel en een snelheid van 7,5 km/u kun je snel en efficiënt werken. Overige voordelen: je kunt het stoffilter via het bedieningspaneel eenvoudig schudden. Zijn de hoofd- en zijborstels versleten? Je vervangt ze eenvoudig zonder gereedschap! Een belangrijk ander voordeel is het slijtvaste doekenfilter. Je hoeft daardoor het filter niet te vervangen, alleen reinigen is genoeg!
Z

Magazijnen

Z

Productieruimtes

Z

Bedrijfshallen

Z

Industrie

“De besturing van de machine is licht, de opvangbak is eenvoudig te legen en de machine gooit weinig tot geen stof op tijdens het vegen.”

  • Fijnstof en stof
  • Houtmaterialen
  • Fijn steensel
  • Bladeren

Demonstratie VR1300?

Onze garantie

Geen zorgen: we hebben niet alleen verstand van techniek. We leveren, geven advies en bedienen onze klanten met de best denkbare service op alle merken veegmachines en schrobmachines. We garanderen altijd:

  • Snelheid: Zo snel mogelijk een offerte of een monteur op locatie;
  • Kwaliteit: Hoogwaardige machines
  • Voorraad: Altijd machines op voorraad in onze showroom