S430
Schrobmachine voor vele toepassingen. Ideaal voor ruimtes tot 200m2.

Brand-
schone
vloer

Meijer breidt de schrobmachinelijn verder uit. De Meijer S430B is een krachtige, hypermoderne machine, maar ook buitengewoon wendbaar. Deze machine heeft een werkbreedte van 43 cm en een exclusief ontwerp. Deze machine past perfect in het bestaande assortiment en wordt een nieuwe bondgenoot bij onderhoudsreinigingsoperaties in kleine en middelgrote ruimtes. Deze machine pakt zelfs het meest hardnekkig vuil aan. De Meijer S430B is een goede machine voor het reinigen van vloeren van warehouses en in horeca, detailhandel, zorg en sportzalen met een ruimte tot 2.000m2.

Specificaties

Capaciteit: 1600 m²

Inhoud: 27 liter

Werkbreedte: 43 cm

Meer informatie

De Meijer S430B is een goede machine voor het reinigen van vloeren van warehouses en in horeca, detailhandel, zorg en sportzalen met een ruimte tot 2.000m2. Het ontwerp is robuust en betrouwbaar, maar zonder afstand te doen van de compactheid die de S430B praktisch en gemakkelijk te hanteren maakt in elke situatie. De Meijer S430B zorgt ervoor dat schoonmaken veilig en professioneel is. Het is de ideale machine voor het veilig reinigen van gebieden die door vele mensen worden bezocht. Gebruikersvriendelijkheid en eenvoudig onderhoud maken het zelfs perfect voor minder ervaren operators. ECO Mode-technologie vermindert het geluidsniveau en het verbruik van S430B, dus het kan ook in gevoelige omgevingen worden gebruikt.
Z

Magazijnen

Z

Productieruimtes

Z

Bedrijfshallen

Z

Industrie

“Wij gebruiken de S430 voor het van ons kantoor en ons magazijn.”

  • Fijnstof en stof
  • Houtmaterialen
  • Fijn steensel
  • Bladeren

Demonstratie S430?

Onze garantie

Geen zorgen: we hebben niet alleen verstand van techniek. We leveren, geven advies en bedienen onze klanten met de best denkbare service op alle merken veegmachines en schrobmachines. We garanderen altijd:

  • Snelheid: Zo snel mogelijk een offerte of een monteur op locatie;
  • Kwaliteit: Hoogwaardige machines
  • Voorraad: Altijd machines op voorraad in onze showroom